Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Dags igen

så är det dags igen

för astman

att göra mig trött

inte orka någonting

hostar och hostar

det låter så illa när

jag andas

det piper och skräller

i mina luftrör och lungor

jag har medicin numera

det känns tryggt

jag hade tänkt

att när allt inför julmarknaden

och själva julmarknaden

var över hade jag tankar på att

jag skulle skriva

något som legat efter hela hösten

nu blir det inte så

orkar inte vara här mycket

det är dags att vila

låta infektionen

som tagit sin boning i mig

läka ut inte ha för bråttom

tro att jag frisk

innan jag riktigt är det

hoppas jag får sova i natt

låta mitt huvud vila på kudden i natt

inte sitta som natten som var

det blir jobbigt i längden

 

anits 6 december 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-06 23:49



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Hoppas på bättring, det är inte roligt att inte orka det man vill.
2014-12-08

  Fem hjärtan VIP
Krya på dig, fina du! Styrkekram!
2014-12-07

  ULJO
Allt gott till dig
2014-12-07

  Anya VIP
Krya på dig... ångestladdat att inte kunna andas.
2014-12-07

    ej medlem längre
Ja, sköt om dig å ömma kära du, jag känner värk i lungorna ibland, men det går över. Detta efter över 40års rökande!
2014-12-07

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas verkligen att du blir bättre fort...Jättefint foto förresten...
2014-12-07

  Lars Hedlin
Varm kram till dig!
2014-12-07

  Popangelov VIP
Önskar dig en god natts sömn...
2014-12-07

  Bibbi VIP
Styrkekramar!
2014-12-07

  Oscar E Quinn
Stor kram fån mig Anits.
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP