Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

smisao zivota


Jos ti se uvik u glavi mota
ono isto staro pitanje
koji je smisao zivota
ne znas?
pa to je nije sramota
dapace
to je prava divota




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2014-12-07 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP