Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild Jag framför Datorn!


I was a predator!

Remember when I was a predator

Competing with others over a corpse

 

Eating down to the naked bones

In the same time I also was the prey

 

My heart is beating strong

I am going down a certain road

 

Shooting love rays and not ashamed to say

Yes this is true don’t drop that feeling

 

Heat see me and take my hand

Sometimes i am down and drunk on life

 

(Copyright ©:Lars Hedlin 2014-12-07)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 385 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-07 11:32



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
starka levande ord :)
2014-12-08

  Angel of love
Berörande text.
2014-12-07

  Fem hjärtan VIP
Berörs..!
2014-12-07

  Teresia Ridell
Ja ännu, trots all utveckling, förändring vi människor går genom så har vi en del av den där kärnan inom oss.. Den vilda, den urtypiska...som ger både gott och ont.. För oss att rusas med...,tygla ibland..

Bra skrivit !
2014-12-07

    ej medlem längre
Starkt skrivet.
2014-12-07

    ej medlem längre
Bra Lars!!
2014-12-07

  Larz Gustafsson VIP
Ted Nugent sjöng: "I am a predator".
2014-12-07

  Ingrid Trolle
Starkt skriftat
2014-12-07

    ej medlem längre
Orden känns starka och nakna.
2014-12-07

  louisegirl
Stark och berörande <3
2014-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin