Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kamouflage




Jag gömde mig
under höstlöven
så att du ska
trampa på mig

Jag gömde mig
i tiggarens mössa
så att du ska
gå förbi mig

Jag gömde mig
bakom alla lögner
för att du ska
avslöja mig

Jag gömde mig inte
för att vara osynlig
Jag gömde mig för att


du inte ska va' rädd






Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-08 11:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
Mycket att fundera på.
2014-12-08

  Klara Ord VIP
Mycket bra och tänkvärd text!
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP