Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag, jag, jag och alltid jag

Hur mycket använder vi ordet Jag i vårt liv
I vårt dagliga liv och relationer
Hur mycket lider vi när vi använder jag
Ett ord som just ger fokus på oss själva
Glömmer andra och deras åsikter och rättigheter
Kan vi ha en underbar lyckligt liv?

Ja, om vi glömmer bort att använda ordet jag i vårt liv
Låt oss att ge utrymme för andra
Låt oss öppna vår hjärtan istället
Att använda sinne och beräkning plus och minus
Vi alla är människor med ofullkomlighet
Mitt råd förlåta och glömma ordet jag

Du kommer att ha ett friskare liv utan mediciner


I, I, I, and I always

How much do we use the word i in our lives
In our daily life and relationships
How much do we suffer when we use I
A word that just gives focus on ourselves
Forgetting others, their opinions and rights
Can we have a wonderful happy life?

Yes, if we forget to use the word i in our lives
Let's make room for others
Let us open our hearts instead
Using the mind and calculation plus and minus
We are all human beings with imperfection
My advice to forgive and forget the word I

You will have a healthier life without medicines




Fri vers (Modernistisk dikt) av Sajid Khan
Läst 245 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-08 19:34



Bookmark and Share


  Suss Petersson
Kloka ord...egot i sin fåfänga
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Sajid Khan