Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: CM Fäldt


Jag vägrar gulla




Jag vägrar gulla runt med SVERIGE


Om så SVERIGE vore en möjlighet

För min förhoppning



Sverige är för mig lika underordnat
Som myran i stacken



Jag föddes i detta land som kallas Sverige

Men av föräldrar


Vilka hade en olika åskådan



Personligen är jag Nordisk

Med mina Gudar i min själ


Vitekrists anhang-mördade för många

Tro inte att vi som finns kvar


Glömmer!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-09 01:24



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Stark text underordnad som myran
känner igen känslan....
2014-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt