Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen tillbaka




Luften känns lättare att andas

När jag slutat ljuga bort

Min Själ




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-09 11:01



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Ja själen kan man inte lura o bedra
för endast sanning den vill ha... kram
2014-12-09

    ej medlem längre
ett reningsbad inför julen...
2014-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt