Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med Freja går jag


En morgonvandring



En mycket sen Snigel

Fick sitt hus


En förvirrad Daggmask

Blev nedgrävd


En Kattuggla

Fick klartecken


I morgonens




Österljus



Så säger vi alla

Som finns kvar!




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-09 11:08



Bookmark and Share


  bumerang
Att finnas kvar är stort.
Morgonens österljus
Är beviset på nåden.
2014-12-09

  Rozsi.kovacs

vilka upplevelser på morgonvandringen
härlig text Micke
2014-12-09

    ej medlem längre
metaforer som konkretiserar våra mänskliga tankar, handlingar. Bra och spännande tet
2014-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt