Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Lys upp I mörka vrår!

Tyst I stilla givakt rakt och mjukt

Noterar allt skriver upp och önskar vilt

 

Insuper atmosfären andas och njuter

Relaxing so sweet outside the mind

 

Tillåt dig att vara lite tråkig ibland

Så skönt att göra ingenting

 

Lys upp I mörka vrår

Dansa om du vill

 

Eller sitt tyst stilla kvar

Och bara var just NU

 

(Copyright ©:Lars Hedlin 2014-12-09)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 232 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2014-12-09 16:24



Bookmark and Share


    prima donna
Sant...Känner nu för att dansa och släppa tråkigt :)
2014-12-11

    ej medlem längre
Att bara kunna vara, utan måsten, 'ha tråkigt' för att sedan kunna känna glädje, underbara tankar, precis som det ska vara.
2014-12-11

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart med dessa tysta, stilla stunder...barn av idag har väldigt svårt att göra ingenting, det är något de måste träna på...
2014-12-10

  louisegirl
Sant och klokt..

Jättebra!
2014-12-10

  Angel of love
Sund inställning, kram.
2014-12-10

  Carina Bendix
Ja, gör precis det du mår bra av. :)
2014-12-10

    Birgersdotter VIP
klokt
2014-12-09

  WyS VIP
Så ska det låta!
2014-12-09

  Veven
Så klokt.
2014-12-09

  Ingrid Trolle
Härligt att kunna
vara just nu
2014-12-09

    Lars J
Nuets magiska stund :-)
2014-12-09

  Teresia Ridell
Ja lite som att vara sjuk (förkyld och dylikt..) efteråt så uppskattar man det lilla, enkla i livet så mycket mer.

Fint Lars (o Alfons:)
2014-12-09

  Eliza-69
sant o klokt kram till dig o Alfons :)
2014-12-09

    ej medlem längre
Du och Alfons är kloka!
2014-12-09

  Chawa VIP
En sund inställning!
2014-12-09

  Marita Ohlquist VIP
Alfons är en klok liten kille!
2014-12-09

    Dan Myrbeck
Instämmer med dig och Alfons.
2014-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin