Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

katharsis - senryu


det är mitt öde
att bära den här bördan
renad av ett bad




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-09 19:49



Bookmark and Share


  Tarantaran
mänsklig haiku
heter senryu

härligt att bada
och bli ren(ad)
efter att ha
burit
och svettats( ? )


2014-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP