Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

händer, läppar, du

händer, dina händer!
en sällsam lätthet
när de ritar kartor
på min rygg
och följer höftens linjer
möter lår,
mitt mjuka
under dina fingrar
och ögonblicket skälver

läppar, dina läppar!
vad är deras hemlighet?
hur kan de kyssa så ljuvt?
en sinnlighet
hemlig, dold men
obeveklig
tvingar mig
att smälta
när du äter mig

du, du!
varifrån din ljuvlighet
stjärna, måne, sol
du strålar
när du ler
och jag är glad
jag känner ju
hur det som skavde släpper
när jag ligger här hos dig








Fri vers av Louise Sparring
Läst 355 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-10 21:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en suveränt skriven erotisk dikt som skapar total inlevelse, med önskan därtill
2016-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sparring
Louise Sparring