Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel - utan cigar


det är som illusionen av rivjärn
och lutningen i den cubanska trappan
för tre fotspår i sanden är ingenting
men sältan mot huden allt
liksom brännande fred
när aftonen söker sina människor




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-10 12:58



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Otroligt vackert - "när aftonen söker sina människor"!!!
2014-12-11

    ej medlem längre
Texten är en gåta! men väldigt fin..
Det är väl det uteblivna, men ändock
närvaron..och längtan..jag gillar som mest..och det är så klart min tolkning!
2014-12-10

  Nanna X
som en slags fred mitt i den cubanska revolutionen?
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP