Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden fann jag vía Google!


En dunkel skuggvärld!

En dunkel skuggvärld

Sammanförd vid en konstig adress

 

Vid fönstret en för dragen gardin

En snitslad bana att ta sig förbi

 

Frukten av ett slumpartat möte

Brinner djupt inuti

 

En betraktare som försöker att förstå

dagen och nattens magi

 

Som en sorts Paria

Vandrar jag gåtfullt vidare

 

(Copyright ©:Lars Hedlin 2014-12-10)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 193 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-12-10 17:14



Bookmark and Share


  Margit Grell
Filosofisk och sökande är denna text.
2015-01-16

  Lindha W Gustavsson
Måste läsa om denna dikt flera gånger, finns mycket som skall analyseras....
2014-12-14

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
En text som gör att man följer betraktaren i sina iakttagelser...gillar
2014-12-11

    ej medlem längre
Ovanligt, gott.
"Som en sorts Paria
Vandrar jag gåtfullt vidare"
Snyggt!
2014-12-11

  Teresia Ridell
Snyggt, i sitt djup och med stark känsla som kan bottna på mer än ett sätt.
2014-12-11

  bumerang
Nåt har stannat kvar, ett minne?
Bara du vet.
Plus läsarens egna.
2014-12-11

  Angel of love
Vackert gåtfullt och fyllt med mystik.
2014-12-11

    ej medlem längre
Får en att tänka till,
2014-12-11

  Rozsi.kovacs

spännande text lämnar läsaren
i tankar och funderingar.... bravo
2014-12-11

  Carina Bendix
Lite mystisk och gåtfull text. Bra.
2014-12-10

  Veven
gåtfullt!
2014-12-10

  louisegirl
Känsla och ord på topp..
2014-12-10

  Marita Ohlquist VIP
Utmanar tanke, fantasi och känsla!
2014-12-10

    ej medlem längre
Fantasin får vingar av dina fina ord.
2014-12-10

    Dan Myrbeck
Surrealistisk skildring - bra!
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin