Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så........

 

 

Så sargat och blodigt

ditt ansikte var.

 

Så plågat var ditt sinne

över människans

påtvingade slaveri.  

 

Så nertrycka

av makten.

 

Så gav Han upp anden

på Golgata berg.

 

Så dog Han

på det att Han

tog vår skuld och vår plåga.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-10 21:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbart ljuvlig text.
2014-12-10

    ej medlem längre
Så sant detta är!
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP