Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min egen bild


fåglar blir inte kastrerade



hon:
alltid glad
vänlig
och fridfull
gör vadsomhelst

för din skull

han:
alltid otrevlig
bister
och nedstämd
tänker bara på sig själv

så jävla oförskämd

hon:
bär på sin egen
och alla andras tunga last
hon gjorde det iallafall

tills det brast

han:
bryr sig inte ett dugg
oroar sig inte så mycket
han är noga

med att ta sin rast

hon: en vit duva
han: en svart koltrast
och de sprider sina vingar
i en bjärt kontrast

var och en får

stå sitt kast






Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-11 09:54



Bookmark and Share


  aol
Bra tankeväckande skaldat
2015-03-14

    ej medlem längre
Hoppsan
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP