Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
srice , vrice, tice , di ce i okrice sa kvacicom, naravno. Meko c, najmekse sto moze


Ima srice na vrice


Opet san jutros
zamalo
umra od srice:

gleda san u nebo,
u oblake,
u tice

gleda san u misec
i pita san ga di ce
a on mi kaze:
kolo srice
se okrice














Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2014-12-11 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP