Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av yoghurtens baksida


Tyngdlöshet


Jag skulle just skriva
en vacker ballad
när jag fick syn på
yogurtpaketets baksida
som handlar om
Fågelsångens rymdpromenad
då var jag tvungen
att skriva en rad
fan! jag vill också va' tyngdlös
och bege mig åstad




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-11 13:50



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
inspirationen kan komma plötsligt! :)
2014-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP