Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minst två

Ja vi bröt mot lagar

under några år

frågan är bara

hade vi något val


Det vet bara Gud

inte jag


Men ondskan

var inte från honom

utan

från någon helt annan


en stor fiende till oss

dag efter dag

slogs vi

ensamma


och de flesta av oss dog


Vi som blev kvar sa:

detta går inte

vi måste

åtminstonde

vara två


och byta ut jag

mot vi






Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-11 17:37



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Åter igen en insikt som är guld värt! Dagens "jag" attityd leder bara till elände!
Känslan av samhörighet kan bara framkallas med "VI"
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP