Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: CM Fäldt


Ensamhet




Dagen då ensamhet är styrka

Är våra liv förgäves




Övriga genrer (Aforism) av Carl Mikael Fäldt
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-11 22:38



Bookmark and Share


  bumerang
Inget liv kan väl vara förgäves!?
Om inte annat så har man levt
För att inse värdet av ensamheten.
Det kanske var det som var uppgiften
I detta liv.

2014-12-16

  Rozsi.kovacs

förstår ditt budskap men ibland
är ensamheten vald och känns
betryggande..
2014-12-12

  aol
Så sant,
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt