Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till vår hemvist


Utifrån är hon lika vacker



Vår lilla sköra planet

Kommer alltid

Vara mitt hem


Jag råkar nämligen

Älska hennes blå

Ljus


Där hon välvilligt

Ger oss liv



En stund till




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 252 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-12-12 02:08



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Vacker beskrivning
av vår korta stund
på jorden.
2014-12-13

  bumerang
Ja, vår stund på jorden.
Ett besök bara.
Väl värt att påminna sig om.
2014-12-12

    ej medlem längre
underbart är kort som Povel sa, kloka tankar av dig
2014-12-12

  Rozsi.kovacs

väl fångat
2014-12-12

  © anakreon VIP
En stund till.
Ja, just det.
Calle
2014-12-12

  Suss Petersson
Ja..vem älskar inte moder jord...fint beskrivet
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt