Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att veta dagens namnsdag-och ett rim därtill!




Jag blev betagen av Poeter.se för många år sedan

Slogs av vänligheten på denna sida

Häpnade över hur olika vi använder möjligheten

Att få skriva



Min mening med denna text är inte att genera någon

Men det är väldigt svårt att hålla tillbaka min beundran


För en skribent som tagits förgiven genom åren

Som vi alla ser var morgon(eller senare)


Han har i vart fall varit/är ytterst betydelsefull för mig




Ni kan säkert gissa vem jag syftar på?




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-12 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt