Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden hittade jag via Google!


Hör hur orden rullar ut!

Jag hör hur orden bara rullar ut ur min mun

Innan jag ens har avslutat tanken far dem ut

 

Kan inte hindra det från att ske

Orden bara kommer ut

 

Nej Stopp Stanna Sluta!

Faan jaja nu är det redan gjort!

 

Min mun förekom min tanke igen

Skit också! Men du jag kanske bara drömde?

 

En stark och vaken dröm

I det oändliga nuet!

 

Ja! Sådant händer ju hela tiden

Det har man hört talas om många gånger

 

Men nej då! Detta var den råa sanningen

Som stod öppen och gapade

 

Framför mig såg jag plötsligt mig själv i snopen blick

Så vad ska man göra åt det hela?

 

Sa till mig själv vad gör jag nu?

Ähhh Fuck It! Bara lev igen, var den du är

 

Kanske ett givet svar kanske inte?

Men nu är jag faktiskt just här och just NU

 

(Copyright ©:Lars Hedlin 2014-12-12)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 207 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-12 15:03



Bookmark and Share


  Maria Sundelius
Känner igen den känslan!
2014-12-18

  Sonja Sidorow Lapington
kulklokt
2014-12-14

  Teresia Ridell
Ibland bara snubblar tanken och orden... Kännigenkänsla:)
2014-12-13

    ej medlem längre
Så tokigt det kan bli ibland:)
2014-12-13

  Fem hjärtan VIP
Ja så där kan det bli ibland :-) Känner igen..!
2014-12-13

  Angel of love
Ja så det kan vara och bli.
2014-12-12

  Ingrid Trolle
Jodå, ibland så kan
det bli gaaalet.
2014-12-12

  louisegirl
Jaa orden kan ibland komma snabbare än tanken..;)

Bra förmedlat!
2014-12-12

    Dan Myrbeck
Mycket hellre det än tunghäfta.
2014-12-12

  Anna Nickolausson
precis så e det :)
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin