Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden på Google!


Som heta lavaströmmar!

Du rör vid mig så varmt

Jag känner hur huden hettas

 

Vi räknar inte tiden

Vårt Nu är värt guld

 

Levande tar vi in allt

Vi glömmer allt annat

 

Som heta lavaströmmar

Rinner vi längs våra kroppar

 

Fjärilslätta smekningar längs din rygg

Ser hur åtrån lyser och växer i dig

 

Det finns inga hinder för oss

Vi har öppnat en natur som vi aldrig kunnat ana

 

(Copyright ©:Lars Hedlin 2014-12-12)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-12 15:05



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Brännande... Gillar mycket hur sista raden starka ord fångar in hela.dikten och känslan!
2014-12-13

  Fem hjärtan VIP
Härligt hett..!
2014-12-13

  Angel of love
Här var det väldigt hett, gillas mycket <3
2014-12-12

  Ingrid Trolle
Vårt nu är guld.
Mycket bra
2014-12-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Passion rules!
2014-12-12

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Passion!
2014-12-12

  louisegirl
Ja, lev här och nu ;)
Varmt och vackert skrivet!
2014-12-12

    Dan Myrbeck
Hett och bra! Mycket bra:

Vi räknar inte tiden

Vårt Nu är värt guld


2014-12-12

    ej medlem längre
Låta hettan välla...
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin