Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden hittade jag via Google!


Blickar en stund bakåt!

Lite som en sömngångare

Vandrar jag i tankar

 

Blickar en stund bakåt

Men släpper sedan känslan fri

 

Går vidare och lever i ljusets hastighet

Däri möter jag mig själv

 

I nuets stilla vishet på ett märkligt sätt

Får jag in en känsla av att jag varit här förut!

 

(Copyright ©:Lars Hedlin 2014-12-12)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 265 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-12-12 15:10



Bookmark and Share


  Ljusletaren
En av dina bättre texter *njuter av dina ord* /kram
2014-12-15

    prima donna
fint!
2014-12-14

  Sonja Sidorow Lapington
båda sidorna av livet väver du in, skickligt
2014-12-14

  Lindha W Gustavsson
Ytterligare en dikt som du lyckats fantastiskt bra med, toppen!
2014-12-14

  Teresia Ridell
Dejaveu; fint beskrivet!
2014-12-13

  Rozsi.kovacs

Så fint om jagets själv kännedom
där ens egen närvaro lyser
2014-12-13

    ej medlem längre
Visst är det så, ibland känns känslan igen.
2014-12-13

  Fem hjärtan VIP
Mycket vackert och tänkvärt..!
2014-12-13

  Suss Petersson
Å vad vackert beskrivet...
2014-12-13

  Schizooliza
Yes!! Denna va riktigt bra. Perfekt svstämd o djuplodat. Gillas!!!:)
2014-12-13

  Angel of love
Så vackert skrivet, kram
2014-12-12

  Ingrid Trolle
Att se sig om
lite bakåt kan
aldrig skada.
Ibland tungt att
möta sig själv
och sina misstag
Bra skaldat
2014-12-12

    Birgersdotter VIP
Fint skrivet..möta sig själv
2014-12-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint och tänkvärt diktat!
2014-12-12

  louisegirl
Ja så känner man ibland..
Mycket bra förmedlat!
2014-12-12

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så känns det ibland..."lever i ljusets hastighet däri möter jag mig själv" Bra!
2014-12-12

  mysing
Déjà vu.. händer allt som oftast :) gillar!
2014-12-12

  Veven
så kan det kännas...
2014-12-12

  Marita Ohlquist VIP
Ibland känns det så!

2014-12-12

    ej medlem längre
Det var vackert.
2014-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, den känslan får man ibland...
fint skrivet...
2014-12-12

    Dan Myrbeck
Bra om olika tider.
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin