Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild Jag själv vid datan för 2-3 år sedan ;)


Önskar er en underbar Lucia!

Önskar eder alla en underbar Lucia helg
med ljus värme och gemenskap

Glögg och Peppar kaka

Samt den goda Lussebullen ska vi nu smaka

Varma kramar till er alla

Lets make it real ;)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 702 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-12-12 15:42



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Önskar dig detsamma! Kramar
2014-12-13

    ej medlem längre
Fin Lucialördag till dig också!
2014-12-13

  Rozsi.kovacs

kram med värme fina Lars
2014-12-13

    ej medlem längre
Detsamma önskar jag dig!:)
2014-12-13

  Fem hjärtan VIP
Tack, detsamma önskar jag dig! Kram
2014-12-13

    ej medlem längre
Kram till dig :)
2014-12-13

  Magica VIP
Tack detsamma! :)
Hoppas din helg blir fin. Kram!
2014-12-13

  Carina Bendix
Jag önskar dig detsamma! Hoppas du får en helt underbar och fridfull helg med massor av värme, ljus och kärlek. :) Stor Kram
2014-12-12

  Suss Petersson
Tack min vän uti etern
2014-12-12

  Angel of love
Önskar dig en ljus och vacker luciahelg.
Själv är jag tärna hela natten för de som är vakna här på jobbet.

2014-12-12

  Åse Tropp VIP
Du sprider värme och ger aldrig upp, tupp!
2014-12-12

  Ingrid Trolle
Tack det samma till
dig Lars! En riktigt
skön Luciahelg. Må
hon lysa för dig!!
2014-12-12

    Birgersdotter VIP
Tack -detsamma till dig kram
2014-12-12

  louisegirl
Tack vännen <3
Detsamma till dig!
2014-12-12

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tack min vän! Önskar dig detsamma! Kram
2014-12-12

  mysing
önskar dig detsamma, kram kram :)
2014-12-12

  Marita Ohlquist VIP
Önskar dig detsamma!
2014-12-12

    prima donna
Du också!
2014-12-12

    Dan Myrbeck
Glad Lucia till er alla! :)
2014-12-12

    ej medlem längre
Tack detsamma fina poetvännen. Kram.
2014-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
Ha en trevlig Lucia du också...kram...
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin