Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salthalten i en tår




Salthalten i en tår har sagts mig vara

Densamma

Som uroceanens


Kanske är det därför

Jag äskar mina tårar

När de äntligen visar sig


På min kind




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-12 16:26



Bookmark and Share


  Connie
Så fint! Själen skulle inte ha någon regnbåge om inte ögonen hade tårar.

2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt