Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten går tunga fjät

Ljusbäraren går
mörkret att möta, natten
sluter i sin famn









Bunden vers (Haiku) av prima donna
Läst 243 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-12 16:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint,

'natten sluter i sin famn
2014-12-15

  Lars Hedlin
Så fint :)
2014-12-13

  Ronny Berk
väl tänkt och skriven haiku , lättar på fjäten ...
2014-12-12

  Nanna X
vackert och laddat med luciabatterier
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

prima donna