Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lindeholm myopati är det som Chrille har!


änGlar

 

 

Under din himmel,

just nu målad i vitt

samsas sol måne och stjärnor

ja, hela regnbågen finns

i rummet ditt

 

Jag har sett dem alla

komma och gå

vad de har gjort 

just för dig är

så svårt att förstå

 

Att de skrattat och styrkt

gråtit ibland

funnits vid din sida dag som natt

är det som gör att man

stannat vid land

 

Så Tack alla ni, finaste ni

för all kärlek och omsorg ni gett

för jag vet att Barn 2 i Umeå

har änglar som bara himlen

kan ha berett.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 458 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-12 17:47



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
så vackert andas ditt hjärta
sant
rent
2014-12-30

  ULJO
Ljuvligt och berörande
2014-12-16

  ResenärGenomLivet VIP
Tacksamma ord...så fint...
2014-12-12

    Birgersdotter VIP
Fint vackert berörande
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP