Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapligt sällsam twist

Galenskap är ett
Skap som ej är bra sällskap
Möjligtvis cellskap

Sällskap är ett ej
Sällan skådat skap
Möjliggör cellskap

Cell skapar ny cell
Sällskap skådar Skapelse
Med föräldraskap




Bunden vers (Haiku) av prima donna
Läst 206 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-12 23:34



Bookmark and Share


  ULJO
väl förmedlat
2014-12-15

  Lars Hedlin
Bra bra! En Sellsam Cell skapelse
2014-12-13

    ej medlem längre
Skickligt ju!
2014-12-13

  Stefan Albrektsson
Såna här texter kan leda till att de kommer med vit skjorta där armarna kan knytas på ryggen. Mästerlig är du på dessa ordtrollerier och ordtransformationer!
2014-12-13

  Nanna X
skapligt skapat!
2014-12-13

  TrollTörnTrappan VIP
Sällskap är uppenbarligen ett sällsamt ord, en smula motsägelsefullt...
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

prima donna