Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mali od kuzine


Jucer san bas gleda
neke stare kartoline
i nadjen jednu sto mi je posla
mali od kuzine

A sican se kad mu je mater rekla
"ma bolje da se topi
nego da postane bandit"
i bogami je mali od kuzine
tako prosa cili svit

Maloga od kuzine
zanimala je samo kuzina
nije ka svi drugi isa na kurve
i nije niti pusija niti pija
sve je solde stavlja ispod kusina
ima je dolara koliko je tija

A kad se vratija s broda
otvorija je butigu
ali sto mu sve to vridi
kad je ozenija onu strigu




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2014-12-12 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP