Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätfiske




Stugvärmen hade du redan tagit tag i

Även varm mjölk till min O,Boy


Jag låg där och väntade på frågan

Skall vi ta upp näten Caldor?




Var gång vi rodde ut ville du säga

Att jag ror så bra!



Jag satt alltid vid årorna

Stundtals rädd

Rädd att du skulle falla i


Men vi hade fina stunder

I vår eka

Du med garnen

Jag med mina åror


Vi såg Siken
Spättorna
Torsk

Ibland en och annan Simpa


Det var min lyckliga tid på jorden




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-13 00:21



Bookmark and Share


  thyra
Fint att läsa, och härligt att kunna gå tillbaka i tanken, till sådant som berört och man känt glädje i.
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt