Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min första båt




Hon låg där vid bryggan en morgon




Jag frågade vem som var på besök


Båten är din Caldor!



Jag famlade runt i detta sagoskepp

Undrade igen!




Vid min ålder kan man tycka

Att pappa är historia-men---


Jag är glad att minnas

Våra dagar

I vårt liv

Tillsammans






Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-13 01:04



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Härlig Dikt!
Om goda
Minnesgåvor
Vi fått ta emot
Genom Livet!
2014-12-13

  Bibbi VIP
Berörande fint.
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt