Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aktion!

_____________________

Dunkla skuggor

Blodröda minnen i natten

Offrar inte min själ

till en gud som ej finns

Människan kan vara allt eller intet

 

Tror mer att Satan finns

- I mina ögon Människan

som skövlar och vandrar på denna vår jord –

än att tro på en Gud som inte finns

Människan kan vara allt eller intet

 

Kommer inte att vända mig om mer

Allt är en återspegling

Människan kan vara allt eller intet

 

Ingen avgör vad siffrorna står för

Min tolkning

Min sanning

Människan kan vara allt eller intet

 

Aktion!

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-13 01:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alla tror olika, vilket är tur. Världen skulle se sjukt tråkig ut om allt var svart eller vitt.

Du skriver dina tankar bra!
2014-12-28

  Maria Sundelin VIP
Ja, vad vi tror på är vårt val och vår rätt
Kramar
2014-12-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis som jag tror! Människan kan vara allt eller inget, som du skriver i din tänkvärda text.
2014-12-13

  Lars Hedlin
Mycket bra nära och starkt..JA vi kan vara allt :) kram
2014-12-13

    ej medlem längre
Satan, är en konstruktion..en tanke,
eller en känsla..tycker Annie´b
förklarar det på ett bra sätt!
2014-12-13

  Annie b'larsson VIP
Som om "Satan" vore en person. Det finns inget sådant. Det finns människor och människan är både ond och god, bland annat beroende på under vilka omständigheter hon lever. Jag tror för min del att det inte är konstigare än så.
2014-12-13

    ej medlem längre
Att satan finns kan man inte tvivla på när man ser allt det onda som händer.

2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP