Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vår sköte ville gå till botten




Inte kunde jag väl ana

Att små jävla Strömmingar

Kunde dra vår sköte

Till djupet



Du försökte hålla fattningen

När vi drog


Du var definitivt ingen yrkesfiskare

Men vi drog


Sköten hamnade i ekan
Med hundratals kilogram
Strömming


Jag är övertygad om att ingen
Av dina bekanta

Åt Strömming på några år




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 179 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-13 01:47



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Nej det verkade ha blivit mer än nog
men fiskelyckan stod er bi
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt