Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sportbilarna huslånen bedårheten


Dagarna är fulla av drömmare inkapslade i sin längtan






Jag väntar
hellre
än dör

Jag kan

vänta

i oändlighet

Och tråna
för dej

än ge upp

Dagarna är fulla av drömmare som blundar inkapslade i sin längtan




Prosa av Lars Gullberg
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-13 11:26



Bookmark and Share


  Nanna X
jo
jag är en av dom inkapslade
2014-12-13

  axveronika
vilken drömsk o stark text
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg