Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


Med en kyss sluter jag ditt öde!

Med 30 Silver penningar förråder jag dig

Med en kyss sluter jag ditt öde

 

Rycker ut din själ sliter ut ditt hjärta

Hugger din kropp med allt vasst

 

Märkligt nog står jag framför en spegel

Däri ser jag oss alla

 

Men vi är också värmen och kärleken

Dem som förlåter och älskar

 

Vi är de som syndar

Vi är det enda sanna

 

We are only simple carpenters of life!

 

(Copyright ©:Lars Hedlin 2014-12-13)

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 315 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-12-13 12:55



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin kontrast
2014-12-16

  ULJO
En mycket bra text med stor insikt
2014-12-15

  Fem hjärtan VIP
Mycket insikt i denna fina text..!
2014-12-14

  Carina Bendix
Sann och tänkvärd text.
2014-12-14

  Veven
bra!
2014-12-14

  aol
Så bra din dikt speglar våra inren, gillas
2014-12-14

    ej medlem längre
Snyggt förmedlat!
2014-12-14

  Anya VIP
Fint om det ödmjuka att vara människa.
2014-12-14

  Angel of love
En underbar text.
2014-12-14

  Ingrid Trolle
En mycket fin text.
Visst snickrar vi kanske
mest både vint, snett
och fel.
Bra med spegelbild
då och då
2014-12-13

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Insiktsfull text som värmer,,,ja i vårt ofullkomlighet bär vi "värme och kärlek",,,tack
2014-12-13

  Anna Nickolausson
man får en sån energi när man läser denna
2014-12-13

  Suss Petersson
Vi är bara männskliga
2014-12-13

  Teresia Ridell
Fina ord med.mycket livsinsikt, ömhet och kärlek. Gillas mycket!
2014-12-13

    ej medlem längre
En text det är lätt att tycka om. Och det gör jag. Mycket.

2014-12-13

  Marita Ohlquist VIP
Det onda och det goda som vi alla har mer eller mindre!
2014-12-13

    ej medlem längre
Mycket fint!
2014-12-13

  louisegirl
Fint förmedlat om hur det kan kännas
i oss alla..kram
2014-12-13

  axveronika
tillvarons motsatser

2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin