Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

För länge sedan bodde människor här.
Deras blickar glimrar ännu som dagg i solljuset.
Sorlet från tusentals röster
kan anas i trädtopparnas sus i vinden.
Deras leenden dröjer kvar i barken.
Skratten ekar varje vår i fågelsången.
Tårarna har för länge sedan nått havet.
Jag ser mossan långsamt resa sig
efter Livets barfotaspår,
hon som förtrollar oss alla.




Fri vers av Nitram P
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-13 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P