Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tredje gången gillt



Nu känner jag mig åter hotad
fan, jag har fått konkurrens
mitt redan skadeskjutna ego
är nu helt och hållet ur balans

Hur ska jag göra nu
för att återta min naturliga plats
hon har till och med berättat för mig
att hon är kär och att han heter Mats

Jag får leta upp honom så fort som möjligt
och så får vi ta ett ordenligt snack
jag tänker inte låta henne träffa honom
som jag gjorde när hon var med den där Jacque

Jag tänker kämpa tills jag vinner tillbaka henne
För hur ska jag kunna förklara det här för mina vänner
jag hoppas jag får en chans att berätta för henne
hur jag egentligen känner








Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-13 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP