Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Masspsykos


Den ene
säger precis
vad den andre behöver höra
och så ger den andre honom

beröm

och så lever de i en symbios
manipulatörernas

våta dröm

Den ene
suger den andres blod
den andre känner inget
han säger
"du är god"

och så lever de i en symbios


det är så det går till när man skapar en
masspsykos




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-14 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP