Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SD medlemmar tycker att tortyr inte är så dum idé


Hellre torterad än assimilerad


Jag behöver göra en förändring
för jag måste hitta min svenska identitet
det ska va' nåt originellt
och så ska jag skickligt dölja min egen etnicitet

Jag ska skaffa en ny look
kanske en ny frisyr
man vill ju inte riskera
att bli utsatt för tortyr

Det gör ingenting
om jag blir diskriminerad
huvudsaken är att jag känner
att jag är assimilerad

Jag ska också börja äta sill
och falukorv och knäcke
jag ska börja använda skämskudde
och köpa ett duntäcke

Jag gör i princip vad som helst
för att jag inte bli ska bli märkt och sedd
för nu är det här allvarligt
det är nästan så jag blir rädd









Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-12-15 07:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Asbra bara!
2014-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP