Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påminnelse

Synapser axoner hippocampus
Allt som krävs för att minnas
rubbade strukturer
Men ändå
påminner mig själv gång på gång
Inte att lita på
Inte att ringa in

Otrygghetsskapande
Kan du alltid lita på mig?
Vad hände om inte?
Faktiskt, kontrafaktiskt – kategorier
Svarta dagar
Misströstan

Bittra droppar av sorg
Alla dessa tillkortakommanden
Skriver aldrig några listor
Nöter fram och tillbaka
spår i parketten

Opålitligt
Går inte hela vägen upp till ytan
Staplade misslyckanden
Tröstlöst i röran

Du säger
att det händer alla
Jag märker
att du inte ser mitt allvar







Fri vers av Cathrin M
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-12-15 10:35



Bookmark and Share


  Ananas
Fantastisk dikt! Det sista stycket är perfekt formulerat och jag kan relatera starkt.
2015-06-10

  Alicia Stenfors
Oroa dig inte, Cathrin!
2015-01-05

  Anya VIP
Tycker om din text...ett psykologiskt djup som tilltalar.
2014-12-16

    ej medlem längre
Minnesfunktionerna är väldigt viktiga.
Svårt om inte allt fungerar som det ska.
2014-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M