Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från en moder




mina barn


när ni
möter era ögons
era själars

rena
spegel


älska varandra

utan
moln
skuggor




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 617 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2014-12-15 15:55



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Mycket kärleksfullt skrivet. Du berör med din poesi!
2014-12-21

  bittemi VIP
En kärleksfull uppmaning, vackert formulerad
2014-12-18

  aol
Så sant vackert skaldat, kram,
2014-12-18

  Anna*
Ovillkorlig kärlek, så som jag önskar sätt det vore!
2014-12-17

    Birgersdotter VIP
Väldigt fin.Tycker om...
2014-12-17

  Anya VIP
Vilken vacker uppmaning som jag läser på två sätt. Dels som en förälder till ett barn eller som en högre makt till människan.

2014-12-16

    ej medlem längre
Åh så djupt själavackert.
2014-12-15

  Änglaögon
Vackert.
2014-12-15

  Lars Hedlin
KÄRLEK!
2014-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser