Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google Obs! Känsliga läsare byt sida eller text *ler*


The sweet sweet nectar!

I know you want it

Just grab the love stick of mine

You know you like to handle it

 

Taste it between your moist lips

Hold it like a cherry fruit and take a lick

Vibrating tongue going up and down

 

At the same time I want to taste

The sweet sweet nectar

Of your paradise place below

 

(Copyright ©:Lars Hedlin 2014-12-15)

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-15 16:04



Bookmark and Share


  Angel of love
Brännande hett.
2014-12-16

  Ingrid Trolle
*befogad varning
för elden
2014-12-15

  louisegirl
Hett, hetare, hetast...;)

2014-12-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Hetta i ord och mening!
2014-12-15

  Teresia Ridell
Riktigt vackert, sensuellt och hett. Med fint flyt och skön tongång...
2014-12-15

    ej medlem längre
Hot hot hot...
2014-12-15

    Dan Myrbeck
Jodå, här är det befogat med en
klass 3-varning....





....eller kanske klass 6!
2014-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin