Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från google!


I am the real big bad wolf!

You don’t know me

Perhaps I am the real big bad wolf

Just like in the stories

 

Don’t you want me baby?

Don’t you want to find out?

How much is true?

 

How hard do you want me to be?

A lite spanking in the back?

Or a hard slapping all over?

 

 

 (Copyright ©:Lars Hedlin 2014-12-15)

 

 

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-15 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Yes!
2014-12-16

  Angel of love
Vem vet vem som finns bakom masken.
2014-12-16

  Carina Bendix
Vet du vägen till mormors hus? Hälsn. Rödluvan
2014-12-16

  louisegirl
Jaa, kanske det, i det lugnaste...
fast det tror jag inte..;)
Bra förmedlat!
2014-12-15

  Teresia Ridell
Inom oss alla bubblar många olika känslor...en del tar sig livliga uttryck ibland... (min tolkning;)
2014-12-15

    Dan Myrbeck
Jaså, du är Stygga Vargen!

/Snälla Myran
2014-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin