Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden hittade jag på google!


En evighet uppstår oss emellan!

I stillsamma tankar

Besluten dom väntar

 

I vacker leendes blick

Du fuktar din läpp

 

Tystnaden suckar varmt

Och säger ”Kyss mig”

 

Kom visa mig Nu

Kom låt mig ta på dig

 

Känn hur mina fingrar leker

På din lena nakna hud

 

Så smakrikt är livet och fruktens sötma

Och en evighet uppstår oss emellan

 

Så koncentrerade är vi på varandra

Låt oss nu det fina heta famna

 

(Copyright ©:Lars Hedlin 2014-12-15)

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 221 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-12-15 16:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hetta! Gillar ;)
2014-12-16

  Angel of love
Ljuvligt vackert och hett skrivet.
2014-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Precis så är det. Tid och rum försvinner.
2014-12-16

  Connie
Underbar varm och het!
2014-12-16

  Carina Bendix
Underbart skrivet.
2014-12-16

  Ingrid Trolle
Mycket vackert Lars
men de två sista raderna
behövs inte. Texten är
så fin!
2014-12-15

    prima donna
den hade varit såå perfekt om slutraden var "och en evighet uppstår oss emellan"... för mig är de två sista raderna "onödiga" (förstå mig rätt) annars mycket fin skrift, sensuellt och vackert!
2014-12-15

  ResenärGenomLivet VIP
Smakrika ord om livet och kärleken... mycket vackert...
2014-12-15

  Maj-Lis VIP
Vackert och varmt
2014-12-15

  bittemi VIP
Heta varma ord!
2014-12-15

  mysing
"tystnaden suckar varmt" säger allt..

2014-12-15

  Rozsi.kovacs

passion hetta o lust alla ingridienser
hot Lars
2014-12-15

  louisegirl
Hett, ömt och mycket vackert..
2014-12-15

  Suss Petersson
En fin kärlek en varsam kyss en ömhet hos två själar..så ömt skrivet känslan och kärleken finns där som fastnar i ens egna värld
2014-12-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Erotiska tongångar i din heta text!
2014-12-15

  Teresia Ridell
Mjukt, varmt, trevande...
2014-12-15

  aol
Vackert så som den finaste av känslor är
2014-12-15

    ej medlem längre
En underbar text.
2014-12-15

    Dan Myrbeck
Fint om ett evigt nu.
2014-12-15

    ej medlem längre
Ojoj, du skriver med erotisk hetta här.
Snyggt.
2014-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin