Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ave Maria

Ave Maria, gratia plena,
Dominus tecum,
benedicta tu in mulieribus,
et benedictus fructus ventris tui Jesus.
Sancta Maria mater Dei,
ora pro nobis peccatoribus,
nunc, et in hora mortis nostrae.
Amen.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 216 gånger
Publicerad 2014-12-15 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje