Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milarepas reinkarnation



Han var medlem i en kriminell organisation
där hade han inte nån hög position
och så hamnade han på kollision
med högsta hönset Gudfadern,
självaste don djävulens systerson
det var från djävulens sida en ren
maktdemonstration

Milarepa var tvungen att ge sig av
han hade inga riktmärken att gå efter
och inte heller nån slutdestination
det här var för honom en helt ny situation

Det var då när han var på väg till ingenstans
han fick en uppenbarelse och nådde upplysning
han hade blivit utvald till att slutföra en mission
han skulle ägna resten av sitt liv
åt poesi, läsning och meditation

Innan dess visste han ingenting om reinkarnation
men nu fick han snabbspola sig igenom sin regression
och då skrev profeten en rekommendation:
jag skriver att du jobbat på tåget i 15 år,
att du skriver dikter i din mobiltelefon
och att du just nu arbetar med en ny komposition
Javisst, sa Milarepa, whatever you say, John


Så när går nästa tåg till universums centrala station?




Fri vers (Spoken word/Slam) av Onomatoprofet VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-15 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP