Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oblat



djupt in
i berget

vilar ett ägg
inom är vingarna slutna





och vingarna är händer






i denna natt
är dörrarna öppnade


i denna natt är ägget
en skimrande opal





i hans händer
läggs detta ägg
slut det till ditt hjärta

i denna natt
öppnas en opal






han skådar hennes ansikte
hon öppnar sina händer





ditt ansikte
älskade

vårt ansikte
älskade




är en oblat

given oss i mening av




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-16 14:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Som en mjuk varm kram
2014-12-16

    ej medlem längre
Verkligen vackert Lena!
2014-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser