Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mysteriet

När jag vaknade i morse
så fann jag ett klösmärke
på min underarm.

Såret var inte djupt
men det fanns blod
på kudden.

Jag har upptäckt
att jag bara klöser
när jag inte drömmer.

Jag måste säga att jag föredrar blodet
framför det som simmar omkring
djupt där nere
under tystnaden.




Fri vers (Fri form) av Karl-Oskar
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-16 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl-Oskar