Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bad ass

När människor är osams med världen
så gör de dumma saker.

Vissa skjuter sönder postkontor

andra bränner ner köpcenter.

Jag dricker en back öl
och pissar i grannens
brevlåda.




Fri vers (Fri form) av Karl-Oskar
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-16 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl-Oskar